U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Teqnow: Het belang van sensoren voor elke ondernemer
donderdag 20 september '18
tot en met
donderdag 20 september '18Moderne industriële ontwikkelingen, zoals robotiseren, 3D-printen, Industrial Internet of Things (IIOT) en Big Data zijn alleen mogelijk dankzij het op een goede effectieve manier inzetten van sensoren. Elke ondernemer heeft hiermee te maken, of u nu machinebouwer of machinegebruiker bent. Daarom is het voor het kunnen gebruiken van dergelijke moderne technologieën een bepaalde basiskennis van sensoren voor iedereen noodzakelijk. Om deze reden organiseert Teqnow de bijeenkomst:


Het belang van sensoren voor elke ondernemer!


Doel van deze bijeenkomst is om u als ondernemer te voorzien van een brede technische basiskennis van sensoren, waardoor u in staat moet kunnen zijn om zelf de juiste beslissingen aangaande sensoren en hun toepassing te kunnen maken. Tevens wordt de nieuwe Teqnow publicatie "Sensoren" gepresenteerd.


Programma

 • 13.00 - 13.30 / Inloop
 • 13.30 - 13.45 / Welkom en introductie door Jo van de Put, adviseur Teqnow
 • 13.45 - 14.25 / Overzicht van veel gebruikte sensoren, hun werkingsprincipes en hun toepassingsgebieden door Richard de Mooij, Sick BV
 • 14.25 - 14.55 / Hoe sensoren de productie veilig maken zonder de productie te hinderen door Arno Meijer, PILZ
 • 14.55 - 15.25 / Wat Machine Vision voor u kan betekenen; techniek, mogelijkheden, projectaanpak en valkuilen door Harm Hanekamp, Stemmer Imaging BV
 • 15.25 - 15.45 / Pauze
 • 15.45 - 16.15 / Beheren van bedrijfsmiddelen in de praktijk door Nicholas van Hoey Smith, Sensatag 
 • 16.15 - 16.45 / Sensorkennis maakt nieuwe generatie machines mogelijk door Hans Kalter, Christiaens Agro
 • 16.45 - 17.00 / Toelichting en uitreiking nieuwe Teqnow publicatie 'Sensoren' door Jo van de Put, adviseur Teqnow 
 • 17.00 - 17.30 / Netwerkborrel

Locatie
Koninklijke Metaalunie, Einsteinbaan 1 Nieuwegein

Doelgroep
Deze bijeenkomst is gericht op zowel machinebouwers als op machinegebruikers. Kortom voor de gehele industrie die slim gebruik kan maken van het gericht toepassen (laten toepassen) van sensoren.

Kosten
Aan deze bijeenkomst zijn voor Teqnow deelnemers geen kosten verbonden. Nog geen Teqnow deelnemer. Meld u dan nu aan als Teqnow deelnemer. Deelname aan Teqnow is gratis voor Metaalunieleden.
Let op; Als uw deelname door ons is bevestigd, dan rekenen we op uw komst. Bent u onverhoopt verhinderd, dan dient u dit uiterlijk 48 uur voorafgaand aan de bijeenkomst aan ons te melden via info@teqnow.nl. Bij geen (tijdige) afmelding zijn wij genoodzaakt een ‘no show fee’ van € 50 (excl. BTW) bij u in rekening te brengen. Zodra u zich aanmeldt voor deze bijeenkomst verklaart u zich akkoord met deze voorwaarde.

Inschrijven
Inschrijven voor deze bijeenkomst kan op de Teqnow website.


Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Teqnow: Het belang van sensoren voor elke ondernemer, do 20 sep '18
 • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven