U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Handelsmissie Denemarken: brengt uw kansen in beeld
dinsdag 5 februari '19
tot en met
dinsdag 5 februari '19Voor Nederlandse MKB bedrijven organiseert Koninklijke Metaalunie van 13-15 mei 2019 een handelsmissie naar Denemarken. Het doel van deze missie is om ondernemers in direct contact te brengen met Deense inkopers en een oriëntatie te bieden op deze interessante markt. Wilt u verkopen op de Deense markt en zoekt u nieuwe contacten, dan nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan deze handelsmissie.

Kansen in Denemarken
Denemarken is een land dat vele voordelen biedt als exportbestemming. Het land ligt dichtbij Nederland. Het is een overzichtelijke en hoog ontwikkelde, koopkrachtige markt (5, 6 miljoen inwoners). Innovatieve kwaliteitsproducten- en diensten uit Nederland zijn vanwege de (voor Denen) goede prijs-kwaliteit verhouding gewild in Denemarken. Denen waarderen verder de directe en eerlijke (onderhandelings)houding van de Nederlanders. Daarbij staan Denen erg open voor nieuwe en hoogwaardige producten. Zij staan bekend als ‘first-movers’ en ‘early adapters’.

Denemarken is een erg open en toegankelijke markt door de hoge mate van industrialisatie. Denemarken hanteert weliswaar niet de euro, maar de Deense kroon is gekoppeld aan de euro; er kan daarom ook in euro’s worden gefactureerd, d.w.z. geen koersverlies. Daarnaast vormt Denemarken een natuurlijke springplank naar Scandinavië. De Denen lijken ook veel op de Nederlanders. We delen veel normen en waarden. Reeds een aantal jaren staat Denemarken in de top 5 van exportmarkten voor Nederlandse bedrijven. Toch zouden veel meer Nederlandse exporteurs beter geïnformeerd moeten worden over hun (export)kansen in Denemarken! Deze missie biedt daarvoor de uitlezen mogelijkheid.

Programma
Het programma is erop gericht om deelnemende bedrijven te laten proeven aan de Deense markt door middel van twee bedrijfsbezoeken, netwerkdiner en matchmaking met potentiële handelspartners.

Matchmaking
Metaalunie werkt voor de matchmaking samen met een Deens bureau die op basis van het door u afgegeven profiel en naar aanleiding van een intakegesprek voor u op zoek gaat naar potentieel geïnteresseerde Deense zakenpartners. Met deze partijen zult u een individueel gesprek hebben.

Aanmelden / kosten deelname
Wilt u starten met exporteren of uw zelf oriënteren op de Deense markt? Meld u dan aan voor deze handelsmissie!

De kosten voor deelname incl. matchmaking bedragen € 1950,- (excl. BTW) per persoon.
Indien u gebruik kunt maken van een missievoucher bedragen de deelnamekosten € 975,- (excl. BTW) per persoon.
Indien een tweede persoon van uw bedrijf wilt deelnemen zijn de deelnamekosten €250,- (excl. BTW).
Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening. 

Aanmelden is mogelijk via de button Registreer op deze pagina. Uw aanmelding wordt automatisch bevestigd. De missie zal doorgang vinden bij minimaal 6 deelnemers en biedt plaats aan maximaal 15 deelnemers.

> Deelnemersvoorwaarden.

Missievoucher
MKB ondernemers die willen ‘starten’ op een (nieuwe) buitenlandse markt kunnen via het RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) een missievoucher aanvragen. U krijgt met een voucher een financiële tegemoetkoming van 50% van de deelnameprijs die de organisator u in rekening brengt tot maximaal € 1.500 (exclusief btw) voor deelname aan een collectieve handelsmissie. De reis- en verblijfskosten zijn voor uw eigen rekening. Er gelden wel een aantal voorwaarden of u wel of niet kunt deelnemen. Kijk voor meer informatie op: http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/missievouchers-sib

Meer informatie en aanmelden
Koninklijke Metaalunie, Ivonne Dentjens of Paul Verlinden, tel. 030-6053344, internationaal@metaalunie.nl

Prijs:
Locatie: Denemarken
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Handelsmissie Denemarken: brengt uw kansen in beeld, di 5 feb '19
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven