U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Scoor nieuwe kansen met export: Start Exportcarrousel DRENTHE
dinsdag 5 september '17
tot en met
dinsdag 5 september '17

Het Drentse bedrijfsleven exporteert jaarlijks voor miljoenen euro’s. Deze export biedt de bedrijven allerlei mogelijkheden om nieuwe afzetmarkten te vinden en meer omzet te behalen. De exportcarrousel is een initiatief van noordelijke ondernemers, de provincie Drenthe en Stenden Hogeschool. 

Gezamenlijk biedt het project ondernemers met export ambities de mogelijkheid om deel te nemen aan de exportcarrousel. Dit is voor ondernemers in de oriënterende fase als voor beginnende exporteurs. Tijdens dit project vergroot u in zes maanden uw kennis van nieuwe markten, krijgt u praktische informatie, staat het netwerk voor u klaar en heeft u na deelname een custommade exportplan voor uw organisatie. 

Gedurende dit traject neemt u deel aan de Exportcarrousel en gaat u tijdens vijf werksessies concreet aan de slag met het ontwikkelen en uitvoeren van uw exportplannen. U maakt deel uit van een groep ondernemers en wisselt kennis en ervaring met elkaar uit. U kunt gedurende het hele traject gebruik maken van de expertise van diverse exportspecialisten. Welke ondernemers gingen u voor? 

Benieuwd? Kijk dan op de website www.ikbendrentsondernemer.nl/ondernemen-in-het-buitenland 

Voor meer informatie: JanJacob.Hilberdink@KennispoortDrenthe.nl via 06 - 22 98 94 95

Aankondiging: In september start eveneens de achtste editie van de Export Carrousel FRIESLAND

Wilt u uw exportkansen vergroten, wilt u deelnemen aan de achtste editie van de Export Carrousel of heeft u een andere export gerelateerde vraag?, neem contact op met Greta Jager-Smit | GJSsupport | m 06 51 83 41 31 | Email: g.jager-smit@gjssupport.nl.

Vragen over export en ondersteuning?
U kunt met vragen over export en ondersteuning ook terecht bij Metaalunie, afdeling ledenservice, bij het bedrijfsjuridisch of bedrijfseconomisch team. We helpen u graag! Tel. 030 - 605 33 44.

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Scoor nieuwe kansen met export: Start Exportcarrousel DRENTHE, di 5 sep '17
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven