U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Actieve jaarvergadering Gelre op Papendal
donderdag 22 juni '17
tot en met
donderdag 22 juni '17


Rondleiding Papendal sportcentrum
& Vitesse trainingscentrum, 
Jaarvergadering,
Sportieve clinics / natuurwandeling,
Borrel & Buffet


Het bestuur van district nodigt u en uw bedrijfsopvolger(s) / kinderen van harte uit om naar de jaarlijkse netwerkmiddag van district Gelre te komen. Het wordt een prachtige dag met een afwisselend binnen- en buitenprogramma!


Locatie
Hotel Papendal, Papendallaan 3 , 6816 VD Arnhem

Programma

 • 13:45 - Inloop en welkom
 • 14:00 - Rondleiding Sportcentrum Papendal & trainingscomplex Vitesse
 • 15:00 - Jaarvergadering district Gelre
 • 16.00 - Keuzeprogramma
  • Clinic schermen
  • Clinic boogschieten
  • Pitch & Putt golf
  Natuurwandeling met een gids
 • 17.30 - Buffet & Borrel
 • 19.00 - Einde programma

Jaarvergadering
Districtsvoorzitter Ton Hauzer leidt u langs de activiteiten van het afgelopen jaar en kijkt vooruit op het komende jaar. De bestuurs- en commissieleden krijgen de gelegenheid de belangrijkste onderwerpen toe te lichten.

Bestuur: De heren Mekelenkamp, Te Hennepe en Bloemers zijn tussentijds afgetreden uit het bestuur. Het bestuur heeft de volgende personen aangezocht om al tussentijds in het bestuur mee te draaien, en vervolgens verkiesbaar te stellen voor een bestuursfunctie: dhr. P. (Pieter) Bolder van Bömer Engineering uit Apeldoorn, mevr. M. (Monique) Vernooij van Vernooy Constructie uit Tiel en dhr. E. (Erwin) Hissink van de Kinkelder uit Zevenaar.

Bondsraad: Aftredend is dhr. Ribbers van Arend uit Ruurlo en dhr. Ten Velde van LTVADV uit Westervoort . Mw. Peters van Pelo uit Giesbeek is aftredend en herkiesbaar. Verkiesbaar is dhr. Sülter van Tevel Techniek uit Westervoort, er is daarnaast nog één vacature voor de bondsraad.

Aanmelden / kosten
U kunt zich aanmelden t/m 17 juni aanmelden met de nevenstaande registreerknop.
Uw aanmelding wordt automatisch bevestigd per e-mail. Aan dit programma zijn geen kosten verbonden.


Route
Via de snelwegen A50 en A12 bereikt u Papendal gemakkelijk en snel. U parkeert uw auto gratis voor de deur.
Bekijk voor meer informatie de routebeschrijving.


Activiteitenoverlicht met uitleg

 • Rondleiding Sportcentrum Papendal & Trainingscomplex Voetbalvereniging Vitesse

  Sportcentrum Papendal is een Olympisch topsporttrainingslocatie. Met een breed scala aan accommodaties is er voor iedere sporter wat wils. Ruim 300 topsporters en toptalenten van dertien verschillende sportbonden maken dagelijks gebruik van de topsportfaciliteiten die Papendal biedt aan Olympische en Paralympische sporten. Tevens is Papendal de thuisbasis van NOC*NSF. Sinds 2009 heeft Papendal de status van CTO (Centrum voor Topsport en Onderwijs) gekregen. Uniek aan CTO Papendal is dat topsporters op één locatie fulltime kunnen trainen, studeren en wonen, met minimale reistijden. Het CTO biedt topsporters en toptalenten een breed scala aan voorzieningen en diensten met als doel dat de topsporters in hun sport én studie het beste uit zichzelf kunnen halen.  

  Onze enthousiaste gidsen vertellen met plezier over Papendal. Tijdens de rondleiding breng je een bezoek aan verschillende hoogtepunten van Papendal zoals de Olympische BMX Baan van Rio de Janeiro 2016, de handboogschietbaan, de outdoor atletiekbaan, buitenaanzicht van het nieuwe trainingscomplex van Vitesse en uiteraard de multifunctionele topsporthal. Papendal is ook dé testomgeving voor sportinnovaties van het InnoSportLab Papendal. Sportcentrum Papendal beschikt over een state-of-the-art multisporthal die zowel qua omvang als inrichting tot de beste van Europa behoord. Tijdens de rondleiding krijg je de unieke kans om een kijkje te nemen in deze topsporthal. Bijzonder in de Arnhemhal is het Topsportrestaurant, hier wordt functionele topsportvoeding puur en dagvers bereid. Door voedingswetenschap, sportdiëtetiek en de kookpraktijk samen te brengen worden de topsporters #OpPapendal optimaal bediend met innovatieve basisvoeding. Misschien kom je wel een Olympische sporter tegen!

  Sinds 2013 is een splinternieuw trainingscomplex voor de voetbalclub en voetbalacademie Vitesse op het terrein gerealiseerd. Het is zeer interessant om dit deze accommodatie, met de beste faciliteiten om een topopleiding ook qua randvoorwaarden mogelijk te maken, te bezichtigen. > terug naar boven.

 • Schermen

  Een spectaculaire break voor jong en oud. Op een leuke en interactieve manier leert u een aantal schermvaardigheden zoals het maken van schijnbewegingen en verrassende aanvallen en het op diverse manieren afweren van een aanval van de tegenstander. Aan het eind van deze sportieve break zult u als een geoefend schermer het duel aangaan.  > terug naar boven.

 • Boogschieten

  Boogschieten is een sport waarbij pijlen worden weggeschoten naar een doel met behulp van een boog. Een eeuwenoude sport die iedereen kan beoefenen. Verschillende spellen zorgen voor een leuke draai aan deze actieve clinic. Wij starten met een warming up, waarna je schiethouding, de juiste technieken en het richtingsgevoel aan de orde komt. En dat alles onder begeleiding van TeamNL zoals Rick van der Oever, Sjef van den Berg, Esther Deden, Sarah Kwaks, etc. > terug naar boven.

 • Pitch & Putt Golf

  Pitch&Putt Golf is een moderne activiteit die overal ter wereld wordt gespeeld. Dat is niet zo gek, want Pitch&Putt Golf is op elk niveau spannend en uitdagend. En iedereen kan het! Het spel wordt gespeeld op een kleine 18-holes golfbaan. Van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes tussen 30 en 90 meter. Je hoeft niet te kunnen golfen om op de banen te mogen spelen. Na een korte instructie kan iedereen zelfstandig golfen. Wij zorgen voor alle materialen, zoals: golfclubs, ballen, tees en scorekaarten. > terug naar boven.

 • Natuurwandeling met gids

  Een lekkere wandeling door de natuur op en rondom Papendal. Sportcentrum Papendal ligt in het natuurschoon van de Veluwe, een bosrijke omgeving. Onder begeleiding van onze gids gaat u wandelend deze prachtige omgeving verkennen. > terug naar boven.

 

Tot ziens op 22 juni a.s.

 Prijs:
Locatie: Papendallaan 3, 6816 VD Arnhem
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Actieve jaarvergadering Gelre op Papendal, do 22 jun '17
 • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven