U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Jaarvergadering Noordwest met bezoek aan Sail Den Helder
donderdag 22 juni '17
tot en met
donderdag 22 juni '17

Wegens het grote aantal aanmeldingen kunt u zich niet meer via de website aanmelden maar alleen nog rechtstreeks bij de regiosecretaris via westerbeek@metaalunie.nl.

Welkom aan boord tijdens Sail Den Helder!
Sail Den Helder
Locatie voor onze jaarvergadering plaats is dit jaar de haven van Den Helder, waar van 22-25 juni 2017 de vijfde editie van Sail Den Helder plaatsvindt. Het belooft weer een groots evenement te worden: ruim 30 Tall Ships uit 17 landen arriveren op donderdag 22 juni in Den Helder en daarnaast zijn 140 schepen afgemeerd van het Nederlands Varend Erfgoed. De historische vloot van het Varend Erfgoed bestaat uit allerlei typen authentieke schepen, zoals stoom- en motorsleepboten, klippers, tjalken, kotters, rond- en platbodems, bakdekkers etc.

Jaarvergadering met rondvaart
De Jaarvergadering is een netwerkevenement voor de Metaalunieleden en heeft naast het formele deel een belangrijk informeel karakter. Vandaar dat we aansluitend aan het formele deel van de Jaarvergadering - in de nieuwe schouwburg De Kampanje op de oude Rijkswerf van Den Helder- een rondvaart zullen maken op de prachtige Salonboot Veerman van Kampen langs de Tall Ships en het Varend Erfgoed dat gelegen is in de haven van Den Helder. Natuurlijk verwachten wij bij mooi weer de indrukwekkende Tall Ships en het Varend Erfgoed te bewonderen vanaf het buitendek. Tijdens de vaartocht zullen we in de salon op het benedendek kunnen genieten van een uitgebreide en overheerlijke Indonesische rijsttafel (de traditionele Blauwe Hap bij de Helderse Koninklijke Marine).

Afscheid districtsvoorzitter
In het formele gedeelte van de Jaarvergadering wordt o.m. ingegaan op de huidige economische situatie, verslag gedaan van de inzet van het bestuur en de activiteiten die afgelopen jaar in de regio hebben plaatsgevonden.
Daarbij zullen enkele bestuursleden afscheid nemen van het bestuur en een aantal nieuwe kandidaten benoemd worden. In het bijzonder staan we dit jaar stil bij het afscheid van onze districtsvoorzitter Etienne Genefaas, die ruim 14 jaar deel heeft uitgemaakt van het districtsbestuur waarvan 12 jaar als voorzitter. Dit jaar zal tijdens onze jaarvergadering ook de uitreiking van de OOM Award Beste Leerbedrijf 2017 in Noord-Holland plaatsvinden.

Het programma voor deze middag en avond ziet er als volgt uit: 

 • Vanaf 15.30 uur / Arriveren op VIP Parkeergedeelte (ca. 10 minuten lopen naar ontvangst)
 • Vanaf 16.00 uur / Ontvangst met koffie/thee in het Keykegcafé van schouwbrug De Kampanje (op Willemsoord)
 • 16.30-17.50 uur / Jaarvergadering 2017
  - opening en welkom
  - actuele stand van zaken in de mkb-metaalsector
  - korte terugblik op de districtsactiviteiten 2016
  - bestuurlijke wisselingen
  - uitreiking OOM Award Beste Leerbedrijf 2017 Noord-Holland
 • 18.00 uur / Wandeling over evenemententerrein naar salonboot Veerman van Kampen
 • 18.30-20.30 uur / Vaartocht op de Veerman van Kampen langs de Tall Ships
 • 20.30 uur / Einde vaartocht en afmeren salonboot aan de kade 

Aanmelden
U kunt zich liefst vóór 15 juni en bij voorkeur digitaal aanmelden voor de jaarvergadering met de nevenstaande registratieknop. Klik op de knop, vul het formulier in een verstuur het. Uw aanmelding wordt direct verwerkt en per e-mail bevestigd. Ook kunt u gebruik maken van het aanmeldingsformulier.

Hierbij een speciale oproep aan Jongere (aspirant-)ondernemers om naar deze netwerk- bijeenkomst te komen, namens Metaalunie Jong Management zullen zij verwelkomd worden.

Vanwege de verwachte grote belangstelling adviseren wij u zich snel aan te melden; hierbij wijzen wij nogmaals op ons uitnodigingsbeleid bij dit soort netwerkbijeenkomsten: specifiek uitgenodigd worden ondernemers met hun partners en eventuele bedrijfsopvolgers met hun partners.

Eigen bijdrage
Als bijdrage in de kosten voor de vaartocht, het VIP-parkeren en het Indonesisch buffet vragen wij een bedrag van € 50,00 p.p., waarvoor u achteraf een nota zult ontvangen. Eventuele afmeldingen kunnen tot 19 juni kosteloos worden doorgegeven, daarna zullen de kosten helaas in rekening moeten worden gebracht. Een aantal dagen voor de jaarvergadering ontvangt u per email een bevestigingsbrief met het definitieve programma, een deelnemerslijst en een routebeschrijving met VIP-parkeergelegenheid.

Graag tot 22 juni bij Sail Den Helder!
Prijs:
Locatie: Den Helder
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Jaarvergadering Noordwest met bezoek aan Sail Den Helder, do 22 jun '17
 • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven