U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Met Metaalunie naar de Nordics; Finland
zondag 8 oktober '17
tot en met
woensdag 11 oktober '17Handelsmissie Finland met matchmaking en bezoek aan de Teknologia beurs in Helsinki

Heeft u interesse mee te reizen met de Metaalunie naar Finland voor een zakelijke oriëntatie op deze interessante Noord-Europese regio. Deelname is laagdrempelig en biedt u in kort tijdsbestek een uitstekend beeld van de technologische ontwikkelingen en kansen voor u als ondernemer. De handelsmissie heeft een focus op een bezoek aan de belangrijkste industriële regio rond Tampere waar matchmaking plaatsvindt en een bezoek en deelname aan de Teknologia beurs te Helsinki. 

Kansen in Finland
Finland staat bekend als een land met een stabiele economie. Finse bedrijven lopen voorop in het gebruik van nieuwe technologieën. Belangrijke buitenlandse technologische bedrijven hebben een vestiging in Finland. Voor Nederlandse bedrijven zijn er kansen in de sectoren industriële machines, metaalbewerking en chemische producten.

Programma
De reis biedt een compleet en compact programma dat start met matchmaking met potentiële handelspartners en bedrijfsbezoeken in Tampere gevolgd door een bezoek aan de Teknologia beurs in Helsinki. De matchmaking wordt georganiseerd en ondersteund door de Nederlandse ambassade in Helsinki i.s.m. Tredea (Tempere Regional Economic Agency).

Zondag 8 oktober
Vlucht naar Helsinki en transfer naar Tampere per bus

Maandag 9 oktober, Tampere

9.00-12.00 matchmaking/bedrijfsbezoeken
12.00-13.30 Lunch
13.30-17.00 matchmaking/bedrijfsbezoeken
17.00-22.00 retour per bus naar Helsinki, diner in de stad.

Dinsdag 10 oktober

9.00-17.00 Bezoek aan de Teknologia beurs
vanaf 17.00 Ontvangst bij de residentie voor een receptie bij de Nederlandse Ambassadeur Cees Bansema.

Woensdag 11 oktober

Ochtend: vertrek naar de luchthaven en aansluitend terugvlucht naar Nederland.

Tampere
Tampere biedt u de mogelijkheid tot het Digitaliseren van uw bedrijf. In Tampere bevindt zich de grootste cluster van machinebouw bedrijven van Europa. Doordat dit cluster is geplaatst naast een grote mate van ICT know-how (5k mensen in Nokia tijdens de piek) en machinebouw bedrijven die vele jaren voor de IoT hype de Industriële IoT hadden uitgevonden.  "Tampere, De Geboorteplaats van de Industriële IoT". > Meer informatie.

Teknologia beurs

De Teknologia beurs in Helsinki is de toonaangevende beurs voor de Noordelijke Baltische Zee regio en vormt een showcase voor nieuwe technologieën, machinebouw, metaalbewerking, diensten en kennis. Voor meer uitgebreide informatie over de beurs kunt u contact opnemen met de officiële vertegenwoordiging van beursorganisator Messukeskus Helsinki in de Benelux: Q voor Q Adviseurs bv, Annouchka Elfferich, tel: 00358 641040411, email: a.elfferich@qvoorq.nl, www.qvoorq.nl en teknologia2017.

Collectieve stand op de beurs
Op de beurs zal een informatie stand van 16m2 worden ingericht. Deze stand zal dienen als uitvalsbasis van de deelnemers en kunnen de Nederlandse bedrijven zich (beknopt) presenteren. Deelnemers aan de missie die langer op de beurs willen blijven kunnen besluiten om op woensdag 11 en donderdag 12 oktober te blijven.  

Deelname
De deelnamekosten bedragen € 450,- per persoon, exclusief reis en verblijfskosten. De kosten voor lokaal transport van Helsinki naar Tampere en retour, matchmaking, deelname stand en een lunch zijn inbegrepen in dit bedrag. U kunt zich aanmelden tot 18 september. De missie zal doorgang vinden bij minimaal 8 deelnemers. > Deelnemersvoorwaarden.

Meer informatie en aanmelden
Koninklijke Metaalunie, Ivonne Dentjens of Paul Verlinden, tel: 030-6053344 of e-mail: internationaal@metaalunie.nl. 

Reis Denemarken
Metaalunie biedt samen met haar Deense partner Arbejdsgiverne van 3 - 5 oktober een programma aan rondom een bezoek aan de beurs Hi Herning, de grootste technologische en industriële beurs van Scandinavië, www.hiindustryexpo.com .

Ook voor deelname aan deze reis kunt u uw interesse nu al kenbaar maken. > Meer informatie.

 

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Met Metaalunie naar de Nordics; Finland, zo 8 okt '17
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven