U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Metaalunie Smart Manufacturing Congres
donderdag 23 maart '17
tot en met
donderdag 23 maart '17

Laat u inspireren tot slimmer produceren

Op donderdag 23 maart a.s. vindt bij Koninklijke Metaalunie in Nieuwegein het Metaalunie Smart Manufacturing congres plaats met daarin onder andere de uitreiking van de Smart Manufacturing Award. Geen normale prijsuitreiking dus, maar een mini-congres vol inspiratie, uitdagende sprekers en motiverende collega-ondernemers. Een dag waar u bij moet zijn!

De maakindustrie verandert de komende jaren ingrijpend door automatisering en robotisering maar ook door een veranderende markt. Innovatie krijgt steeds meer aandacht. Bedrijven moeten doorlopend vernieuwen en innoveren om concurrerend te blijven op het wereldtoneel. Gelukkig gebeurt dat al jaren, maar het verdient absoluut blijvend aandacht. Echter, met alleen dingen bedenken redden we het niet. Innoveren en produceren moeten hand in hand gaan. De klant vraagt om meer flexibiliteit, kleinere series, snellere levertijd en meer kwaliteit en creativiteit. Als MKB-metaalbedrijf kunt u daar op inspelen door bijvoorbeeld optimaal gebruik te maken van moderne productietechnieken, excellente processen, goed gekozen materialen, doordachte systemen, digitalisering en een zelfsturende en zelflerende organisatie.

Het zijn niet de meest eenvoudige onderwerpen om op te pakken en… is alles wel van toepassing op uw bedrijf? Tijdens het mini-congres ‘Smart Manufacturing’ kunt u in een paar uur tijd inspiratie en kennis opdoen waarmee u net even iets anders aankijkt tegen alle ontwikkelingen die op ons afkomen. Collega-ondernemers vertellen over welke veranderingen hun bedrijven hebben doorgemaakt en hoe zij daarop ingespeeld hebben. Maar wat verwacht de rest van de keten van u, vandaag maar ook morgen en over vijf jaar? Ook dat komt aan bod tijdens het Smart Manufacturing-congres. Laat u inspireren door de verschillende sprekers en de pitches van de voor de Smart Manufacturing Award genomineerde bedrijven. En dat hun strategie werkt, wordt voor een van hen bekroond met de Smart Manufacturing Award die ook tijdens deze middag wordt uitgereikt.

Het programma is als volgt:
Ontvangst om 14.30 uur
Start mini-congres om 15.00 uur
Afsluiting om 17.30 uur met aansluitend een netwerkborrel.

Deelname/aanmelden
> Aanmelden voor deelname aan dit bijzondere mini-congres.

Meer informatie

Voor eventuele vragen over het congres kunt u terecht bij de afdeling Communicatie, tel. 030 - 605 33 44, info@metaalunie.nl.


Prijs:
Locatie: Koninklijke Metaalunie, Einsteinbaan 1, Nieuwegein
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Metaalunie Smart Manufacturing Congres, do 23 mrt '17
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven