U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Excursiereis Cuba
zaterdag 9 september '17
tot en met
maandag 18 september '17

U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de 10 daagse excursiereis naar CUBA, van 09 - 18 september 2017. 

Aanmelding voor deze reis is niet meer mogelijk

Sigaren, Castro en Amerikaanse oldtimers ! Dat is het cliché dat wij hebben van Cuba. Maar er is méér, véél meer ! Een schitterende natuur, een koloniaal parfum van eeuwen Spaanse overheersing, een authentieke architectuur en een kleurrijke creoolse cultuur die je terugvindt in de muziek, de taal, de tradities en die zorgen voor die unieke sfeer, waar ook Hemingway zo gek op was !

 

Maar de originaliteit van de Cubaanse cultuur wordt bedreigd. Er komen steeds meer toeristen en vooral Amerikaanse bedrijven, die de Cubanen wel eens zullen laten zien hoe je zo veel mogelijk winst kunt maken. Het authentieke Cuba dreigt binnen niet al te lange tijd voorgoed te verdwijnen. Nu kunnen we nog op bezoek bij de mecaniciens en carrosserie herstellers, die meesters zijn in het op de weg houden van al die schitterende Old Timers uit de jaren 1940 - 50. Straks rijden er alleen nog Toyota's, Kia's en Hyunda's. Het beste voorbeeld zijn de stranden van Varadero; compleet ingenomen door het massatoerisme. Daar vindt je het boeiende,doorleefde en vooral vrolijke Cuba niet meer terug.

Veel moderne industrie is er natuurlijk niet op Cuba. Suiker raffinaderijen, sigaren fabriekjes en de al genoemde 'keep 'em rollin' kunstenaars.

Het wordt een mix van interessante, bezienswaardige en originele belevenissen. We zullen ons vast en zeker goed vermaken.

> Bekijk het uitgebreide (voorlopig) programma-overzicht.

Kosten
De reissom bedraagt € 3.845,00 per persoon, op basis van indeling in een tweepersoonskamer. In de reissom zijn inbegrepen: de bustransfers Weert-Schiphol vv, ontbijtpakket op de heenreis, de vliegreizen Amsterdam–Cuba,vv, per KLM, economy class, de taxen ( op dit moment  € 246,00), toeristenkaart, de bus transfers ter plaatse, accommodatie en ontbijt voor 8 nachten in luxe ***** hotels, alle genoemde lunches incl. 2 glazen bier/fris/wijn en diners incl. 3 glazen bier/fris/wijn, entreegelden en fooien, gidsen en Nederlandse reisbegeleiding.

De reissom is excl. de reis- en annuleringsverzekering en uiteraard persoonlijke uitgaven.
Indien u gebruik wilt maken van, de door ons aangeboden, reis- en/of annuleringsverzekering van de Europeesche, gelieve dit aan te kruisen op het inschrijfformulier.
 
Aanmelding
Aanmelding voor deze reis is niet meer mogelijk

Betaling
Na sluitingsdatum ontvangt u een deelnamebevestiging, of, bij eventuele overtekening, het bericht dat u op de reservelijst bent geplaatst. De deelnemers ontvangen de nota voor de totale reissom van de Koninklijke Metaalunie.

N.B. In verband met eventuele fiscale aftrekmogelijkheden van uw kosten voor deze reis adviseren wij u om vooraf met uw eigen belastinginspectiedienst contact op te nemen.


Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Excursiereis Cuba, za 9 sep '17
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven