U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Kennisbank » Waarschuwingen

Waarschuwingen

Ondernemers ontvangen en betalen geregeld facturen in de veronderstelling dat het een echte rekening betreft. Op deze zogenaamde spookfacturen staat vaak iets herkenbaars zoals verplicht, handelsregister, bedrijvenregister, advertentie, telefoongids of heffing. Wie echter ook de kleine lettertjes leest ziet dat het een factuur lijkt maar dat het in werkelijkheid een aanbieding of een contract is. Ook zijn ondernemers regelmatig de dupe van andere oplichtingspraktijken die flink in de papieren kunnen lopen. Metaalunie waarschuwt voor oplichters die zich met deze malafide praktijken bezig houden. Want eenmaal betaald dan is het geld weg. 

Cybersecurity
Onderaan op deze pagina wordt u tevens geïnformeerd over waarschuwingen op het gebied van automatisering, bijvoorbeeld vanuit het Digital Trust Center van het ministerie van EZK. 

> Log in aan de rechterkant en bekijk het volledige overzicht van waarschuwingen.

Cybersecurity

Niets gevonden

Ledenservice

Het individueel adviseren van leden is één van de kerntaken van Metaalunie. Metaalunie biedt haar leden - in beginsel zonder verdere kosten - concrete ondersteuning bij de bedrijfsvoering door te voorzien in de behoefte aan deskundig, eerstelijns advies en praktische, juridische informatie. Elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur kunt u telefonisch contact opnemen met een van onze specialisten via telefoon-nummer 030 - 605 33 44.