U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Kennisbank » Milieu & energie » Energiecentrum.nl

Energiecentrum.nl; Dé website voor energiebesparing in het mkb-metaal

Geen bedrijf kan zonder energie. Helaas rijzen de prijzen momenteel de pan uit terwijl u juist op de kosten moet letten. Reden temeer om kritisch naar het energieverbruik te kijken. Individuele ondernemers kunnen gemiddeld 10 tot 15% van hun energiekosten besparen zonder daarvoor veel moeite te hoeven doen. Voor een gemiddelde mkb-onderneming praat je dan al gauw over een besparing van 1.500 tot 2.000 Euro per jaar. Er zijn nog meer redenen voor u om werk te maken van energie. Energiebesparing zorgt voor een prettiger werkomgeving, betere werkprestaties en heeft een positieve invloed op uw bedrijfsimago. Dé website voor kennis over energiebesparing bij mkb-bedrijven is Energiecentrum.nl.

Energiecentrum.nl
Deze website geeft u actuele en objectieve informatie over energiebesparing en de uitvoeringspraktijk. Ga naar de website en en start vandaag nog met besparen. De getoonde energiebesparingsmaatregelen zijn bewezen effectief. De website is voor u ook het vertrekpunt voor:

  1. Het opwekken van duurzame energie
  2. Hulp bij energieonderzoeken
  3. Het aanvragen van energiesubsidies
  4. Het maken van een CO2-footprint.

Op Energiecentrum.nl vindt u ook alle informatie over projecten en andere interessante zaken van Metaalunie op het gebied van energie-efficiency en duurzaamheid. U kunt hier bijvoorbeeld de vorderingen van het E-Team volgen en gebruik maken van de gerealiseerde praktijkvoorbeelden. 

De website van het Energiecentrum moet weer een actuele website worden voor het hele mkb. Om die reden heeft Metaalunie andere mkb-branches uitgenodigd om zich aan te sluiten bij het initiatief en hun specifieke branche-informatie op het gebied van energiebesparing en aanverwante zaken toe te voegen aan de vernieuwde website Energiecentrum.nl is een initiatief van Koninklijke Metaalunie

Vragen of advies over energiezaken?
Op Energiecentrum.nl vindt u informatie over energie besparen en duurzame energie. U kunt ook contact opnemen met het Team Bestuursrecht van de Afdeling Ledenadvies van Metaalunie, 030 - 6053344 of bestre@metaalunie.nl.