U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Kennisbank » CAO

Kennisbank - CAO voor het Metaalbewerkingsbedrijf 2017 - 2019

 

Als werkgeversorganisatie is Metaalunie nauw betrokken bij de tot standkoming van de CAO. Log in om de volledige tekst te zien. Wij hebben de informatie op deze site met veel zorg samengesteld. De CAO wordt binnenkort gebundeld in een handig boekje. De prijs voor een exemplaar is onder voorbehoud € 10,50 (bij bestelling vanaf 5 exemplaren geldt een gestaffelde prijs). Te bestellen via cao@metaalunie.nl.

Ons doel is dat alle informatie klopt en volledig is. Uw rechten en plichten staan in de CAO voor het Metaalbewerkingsbedrijf. Staat hierin wat anders dan op deze website? Dan gelden de bepalingen van de CAO.

CAO voor het Metaalbewerkingsbedrijf 1 mei 2017 - 31 mei 2019

Bijlagen CAO voor het Metaalbewerkingsbedrijf 2017 - 2019

Ledenservice

Het individueel adviseren van leden is één van de kerntaken van Metaalunie. Metaalunie biedt haar leden - in beginsel zonder verdere kosten - concrete ondersteuning bij de bedrijfsvoering door te voorzien in de behoefte aan deskundig, eerstelijns advies en praktische, juridische informatie. Elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur kunt u telefonisch contact opnemen met een van onze specialisten via telefoon-nummer 030 - 605 33 44.