U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Diensten » Metaalunie Bedrijfsoverdrachten

Metaalunie Bedrijfsoverdrachten

       Mijn bedrijf verkopen
De juiste voorbereidingen, het vinden van geschikte overnamekandidaten, bedrijfswaarderingen, onderhandelen en het contractenwerk maken deel uit van een goed verkoopproces. Onze adviseurs kunnen u bij de verkoop van uw bedrijf begeleiden door professionals uit uw eigen branche.

Dit alles gebeurt op zakelijke voorwaarden, maar met een aantrekkelijke ledenkorting. Uitsluitend leden van Koninklijke Metaalunie kunnen ook voor uitgebreider advies of begeleiding bij de verkoop van een bedrijf terecht bij Metaalunie Bedrijfsoverdrachten. Deze dienstverlening is niet gratis. Ook als de koop van een bedrijf wordt overwogen kunnen Metaalunieleden voor advies bij ons terecht.

Metaalunie Bedrijfsoverdrachten adviseert en begeleidt u bij:

  • De voorbereiding
  • Het bepalen van de waarde van uw bedrijf
  • De zoektocht naar overnamekandidaten
  • De besprekingen met overnamekandidaten
  • Het opstellen van de contracten

Een bedrijf kopen

Voor iedereen die een metaalbedrijf wil overnemen biedt Metaalunie Bedrijfsoverdrachten de mogelijkheid om kosteloos in contact te komen met een bedrijf dat een nieuwe eigenaar zoekt.

Uw wensen in onze database
Om dit te bereiken nemen wij uw wensen op in de database 'Te Koop Gevraagd'. Deze database wordt regelmatig naast het actuele aanbod gelegd. Bij een match wordt u –nog steeds kosteloos- in contact gebracht met het betreffende bedrijf.
U kunt ook opgenomen worden in onze database. Hiervoor hebben wij een aantal gegevens van u nodig. U kunt deze gegevens door middel van het inschrijfformulier 'Te Koop Gevraagd' aan ons kenbaar maken. Op basis van uw gegevens stellen wij een zoekprofiel voor u op. Zodra er een verkoopprofiel overeen komt met zoekprofiel zullen wij tussen de partijen contact gaan leggen.

Uitsluitend Metaalunieleden kunnen ook voor uitgebreider advies of begeleiding bij de aankoop van een bedrijf terecht bij Metaalunie Bedrijfsoverdrachten. Deze dienstverlening is niet gratis.

Aangeboden metaalbedrijven > Vraag en aanbod metaalbedrijven
Metaalunie Bedrijfsoverdrachten bemiddelt regelmatig voor leden van Metaalunie die hun bedrijf ter overname willen aanbieden. Uiteraard betreft het hier vrijwel altijd industriële bedrijven in het MKB-metaal.

Profielen metaalbedrijven
Deze site bevat een actueel overzicht van bedrijfsprofielen van metaalbedrijven die ter overname worden aangeboden. Bij elk profiel kunt u klikken op het nummer dat verwijst naar het uitgebreide bedrijfsprofiel. Bekijk het actuele aanbod.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van het aanbod?
Het kan zijn dat de bedrijven die op dit moment te koop worden aangeboden niet voldoen aan uw wensen. In dat geval kunt u zich aanmelden voor de toezending van informatie over bedrijven die nieuw in de verkoop komen. Zodra er bedrijven ter overname worden aangeboden die aansluiten bij uw selectiecriteria, wordt u hier direct over geïnformeerd. Om aan te geven aan welke globale kenmerken het door u gezochte bedrijf moet voldoen, kunt u het inschrijfformulier 'Te Koop Gevraagd' invullen.