U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Diensten » Beurzen » Nederlandse Metaaldagen

Nederlandse Metaaldagen: korting voor leden van Metaalunie

Van 15 tot en met 17 september vinden in de Brabanthallen in Den Bosch de Nederlandse Metaaldagen plaats, een combinatie van beurs en congres. Richtte deze beurs zich in 2019 nog vooral op productietechnologie, nu krijgt de beurs een breder karakter waardoor het de gehele toeleverketen bevat.

Naar verwachting wordt dit de eerste fysieke vakbeurs voor de Nederlandse maakindustrie sinds het coronavirus de wereld in haar greep heeft. Tegelijkertijd vindt in de Brabanthallen 2 andere vakbeurzen plaats de Kunststoffenbeurs 15 t/m 16 september en de vakbeurs MES Materials + Eurofinish + Surface. Overloop van de bezoekers van de ene vakbeurs naar de andere wordt door de organisatie gefaciliteerd. Hierdoor verwachten we dat er veel bezoekers naar de Brabanthallen komen.

Deelname aan de Nederlandse Metaaldagen extra aantrekkelijk voor leden
Leden van Metaalunie die op de Nederlandse Metaaldagen exposeren krijgen € 50,- korting op de registratiekosten en
€ 10,- korting per m² op de huur van standoppervlakte. Deelname is hierdoor mogelijk vanaf €2.350,- voor een stand van 15m2.

Meer informatie: www.denederlandsemetaaldagen.nl of neem contact op met Nicole van Leeuwen via 0318- 76 92 33 of sales@unifs.nl.

Meer informatie

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met Metaalunie via
030 - 605 33 44.