U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Diensten » Beurzen » Hannover Messe

Hannover Messe 2019

Van 1 tot en met 5 april 2019 vindt de grootste industriebeurs ter wereld plaats. Voor ondernemers met vernieuwende producten of processen is de Hannover Messe dé plek om nieuwe internationale markten aan te boren. In hal 4 van de Hannover Messe staat het grootste contingent Nederlandse toeleveranciers en zij vormen het 'Dutch Industrial Supply pavillion'. Hierin werken Koninklijke Metaalunie, Mikrocentrum, NEVAT en Brainport Industries samen om de bedrijven zo goed mogelijk te positioneren. 

Nederlands paviljoen toeleverindustrie

De gezamenlijke aanpak betekent ontzorging voor de deelnemende bedrijven: u profiteert van de collectieve marketing van de Nederlandse toeleverindustrie en bovendien wordt u veel werk uit handen genomen. Daarnaast zijn de kosten van deelname veelal lager dan bij individuele standbouw.

De collectieve aanpak en uitstraling betekent versterking van uw positie de Nederlandse positie op internationale markten. Deelname aan het collectief vergroot de kans op een succesvolle beursdeelname. Niet alleen met een aansprekend standconcept, maar ook met een interessant lezingenprogramma gedurende de week, ontvangsten van diverse internationale delegaties, netwerkevenementen, ontbijtsessies enz. zodat bedrijven optimaal in staat worden gesteld om zaken te doen.

De voordelen van deelname aan het Nederlands toeleverpaviljoen op een rij:

  • Uw stand op een prominente locatie in Hal 4 dat veel (internationale) aandacht trekt
  • Modern standbouwontwerp met collectieve uitstraling door Holland Branding
  • Gezamenlijke PR en contacten met de internationale en Duitse pers
  • Volledige ontzorging door collectieve afspraken met o.a. Hannover Messe, standbouwer, schoonmaak en verzorging dagelijkse catering
  • U bent veelal goedkoper uit dan met een eigen stand
Kostenraming deelname
Voor een individuele bedrijfsstand: standruimte, standbouw, aanmeldbedrag, marketingbijdrage, stroom, afval, water, schoonmaak, inrichting catering, PR per m2 circa € 593,- excl. BTW. U kunt al deelnemen met een stand vanaf 12 m2. Aanmeldingen zullen in volgorde van binnenkomst worden behandeld. Bij de indeling van het paviljoen zullen wij zoveel mogelijk rekening houden met uw wensen.

Interesse?

Heeft u interesse in deelname dan kunt u dit kenbaar maken door contact op te nemen met Ivonne Dentjens of Richard Schuitema, tel. 030 - 605 33 44, hannovermesse@metaalunie.nl.

> Meer informatie Hannover Messe 2019.