U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Diensten » Beurzen » Hannover Messe

Samen sterk op de Hannover Messe van 1 tm 5 april 2019

Ontdek de voordelen van uw stand in het Dutch Industrial Supply paviljoen

Als ondernemer in de maakindustrie bent u altijd op zoek naar nieuwe afzetkanalen of nieuwe afnemers zodat u niet afhankelijk bent van één markt of een beperkt aantal afnemers. Export biedt de mogelijkheid om nieuwe markten aan te boren Maar hoe maakt u op een laagdrempelige manier kennis met nieuwe markten en afnemers? En, hoe vinden die nieuwe markten en afnemers u?
De Hannover Messe, de grootste technologische beurs ter wereld, biedt daarvoor kansen. Deze beurs is hét evenement voor bedrijven met duidelijke internationale ambities die actief zijn in de industriële toelevering voor machine en apparatenbouw, automotive, energie, elektronica en lucht- en ruimtevaart en voor system suppliers en OEM-ers in deze sectoren.


 De Hannover Messe is:

 • 1 beurs 
 • 27 hallen
 • 220 000 bezoekers
 • 6500 bedrijven uit 70 verschillende landen
 • 216 Nederlandse deelnemende bedrijven 
 • Honderdduizenden vierkante meter beursvloer

Ook in 2019 richt Koninklijke Metaalunie samen met Brainport Industries, Mikrocentrum en Nevat, van 1 tot en met 5 april, een Nederlands toeleverpaviljoen in waar ook u zich kunt presenteren. Door deelname aan dit Dutch Industrial Supply paviljoen verzekert u zich van een prominente plek op de Hannover Messe en maakt u gebruik van alle collectieve voordelen.

De voordelen voor u op een rij 

 • Het Nederlands paviljoen bevindt zich op een prominente locatie
 • Sterke collectieve uitstraling door Holland branding
 • Volledige ontzorging door collectieve afspraken over o.a. standbouw, schoonmaak, dagelijkse catering en gebruik elektra en water
 • Gemeenschappelijke pr en contacten Duitse pers
 • Diverse bijeenkomsten/recepties om te netwerken op het Dutch Industrial Supply paviljoen
 • Goedkoper dan met een eigen stand.

Aanmelden kan nu!
Wilt u graag een plekje op het paviljoen? Neem dan contact met ons op! Koninklijke Metaalunie, Ivonne Dentjens of Richard Schuitema, tel. 030-6053344 of via hannovermesse@metaalunie.nlAanmelden kan tot 25 januari 2019!

Kosten
De kosten voor standruimte, standbouw, elektriciteit, water en organisatiekosten bedragen gemiddeld € 601,- per m². Een stand dient minimaal 12 m2 te zijn. Aanmeldingen zullen in volgorde van binnenkomst worden behandeld. Bij de indeling van het paviljoen houden wij zoveel mogelijk rekening met uw wensen. Uw reis naar, en verblijf in Hannover dient u zelf te regelen.

In februari 2019 vindt de deelnemersbijeenkomst plaats, waar de verdere details van uw deelname worden besproken.Achtergrond

Zoals iedere ondernemer weet, is het essentieel om zich goed voor te bereiden om succesvol zaken te kunnen doen in Duitsland. In Metaal en Techniek van september j.l. is een artikel gepubliceerd over InternationaalOndernemen in Duitsland. Daarnaast is een achtergrond-studie gemaakt over de kansenvoor de Nederlandse toeleverindustrie in Duitsland. Interessante artikelen om u goed voor te bereiden bij het zakendoen in Duitsland.