U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Diensten » Beurzen » Hannover Messe

Hannover Messe: neem deel aan de grootste digitale technologiebeurs.

Van 12 tot en met 16 april 2021 vindt de Hannover Messe in volledig digitale vorm plaats. Het evenement omvat een uitgebreid conferentieprogramma met actuele onderwerpen op het gebied van o.a. digitalisering, productietechniek, research en development en energie.

Ook ondernemingen kunnen zich digitaal presenteren op deze grootste technologiebeurs ter wereld. Vooral voor bedrijven die nieuwe producten willen introduceren of nieuwe technieken willen presenteren is het inrichten van een digitale stand op de Hannover Messe een interessante optie. Voor een relatief beperkt deelname bedrag maakt u dan gebruik van het netwerk van de Messe, en verzekert u zich van een grote exposure op de Duitse en internationale markt. Uw bedrijfs- en productinformatie blijft gedurende één jaar op de website van de Hannover Messe zichtbaar.

Nederland presenteert zich op de beurs onder de titel ‘Integrated Smart Industries for recovery in Europe’. Nederland biedt samen met Duitsland het beste en meest flexibele productieplatform en digitaal verbonden netwerk, waarmee we multi-disciplinaire hightech oplossingen bieden op het gebied van o.a. Mobiliteit en Energie. Daarnaast zijn we een sterke en betrouwbare Sourcing Partner voor de Duitse industrie en innovatiepartner voor sleuteltechnologieën. Samen komen we tot een versneld herstel en een weerbaar Europa. Vanuit Nederland is onze focus gericht op de thema’s Smart Industry, energie, mobiliteit en sleuteltechnologieën. Deze thema’s worden tijdens 6 live streams uitgelicht.

Door de corona-crises zijn er leverketens verstoord en logistieke problemen ontstaan. Dit kan voor bedrijven die actief zijn in ontwikkeling en vervaardiging van (slimme) componenten nieuwe kansen bieden. Op het Nederlandse digitale paviljoen kunt u zichzelf presenteren door deelname als co-exhibitor en gebruikmaken van deze nieuwe kans!

Meer informatie/gratis kaarten
Wilt u meer informatie over de Hannover Messe: stuur dan een e-mail aan hannovermesse@metaalunie.nl. Wilt u een gratis toegangskaart voor de digitale Hannover Messe, klik dan hier.

 


Achtergrond

Zoals iedere ondernemer weet, is het essentieel om zich goed voor te bereiden om succesvol zaken te kunnen doen in Duitsland. In Metaal en Techniek van september j.l. is een artikel gepubliceerd over InternationaalOndernemen in Duitsland. Daarnaast is een achtergrond-studie gemaakt over de kansenvoor de Nederlandse toeleverindustrie in Duitsland. Interessante artikelen om u goed voor te bereiden bij het zakendoen in Duitsland.