U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Diensten » Beurzen » EMO 2019 in Hannover

Gratis naar de EMO in Hannover

Van 16 tot en met 21 september vindt hij weer plaats in het Duitse Hannover: EMO, dé wereldwijde beurs voor metaalbewerking. Waarom zou iedereen met interesse in metaalbewerking deze beurs moeten bezoeken? Vijf redenen om nú een ticket te registreren.

Reden 1: het is dé plek om de wereld te ontmoeten
Duizenden exposanten uit tientallen landen, van Brazilië tot Zuid-Afrika: EMO kent zijn gelijke niet als het aankomt op de pure aantallen. Nog indrukwekkender dan het aantal exposanten is het aantal beursbezoekers: maar liefst 130.000 mensen uit 160 verschillende landen reizen dit najaar af naar de Duitse stad.

Reden 2: EMO bruist van de innovatie
Van predictive maintenance, process monitoring en het Internet of Things (IoT) tot toepassingen op het snijvlak van smart data en machine learning: wie wil weten wat er allemaal aan innovatie in de metaalbewerking plaatsvindt, kan een bezoek aan EMO 2019 eigenlijk niet laten schieten.

Reden 3: speciale aandacht voor additive manufacturing
Meer efficiency, besparingen op materiaal én een enorme vormgevingsvrijheid: Additive Manufacturing (AM, bij het grote publiek beter bekend als 3D-printing) is bezig aan een flinke opmars – óók binnen de metaalbewerkende industrie. Tijdens EMO kunnen bezoekers in de additive manufacturing circle kennismaken met een volledige procesketen van additieve productie. Welke toepassingen kent AM in sectoren als de auto- en vliegtuigindustrie, machinebouw en medische techniek?

Reden 4: maak kennis met startups en nieuw talent
Startups krijgen een speciale plek op EMO. Op een oppervlakte van 500 vierkante meter krijgen onafhankelijke startups de kans zich te presenteren voor een breed publiek. Voor beginnende bedrijven met een veelbelovend idee dé kans om contacten te leggen met mogelijke investeerders en met experts van technische universiteiten. Ook maken startups kans op een speciale prijs van 10.000 euro, voor het beste innovatieve idee voor digitalisering in de productie.

Reden 5: Hannover
Een bezoek aan EMO kan ten slotte prima worden gecombineerd met een stedentrip naar Hannover. Met ruim een half miljoen inwoners is de Duitse stad een van de grootste steden van Duitsland. Bezoekers kunnen terecht in het prachtige oude centrum, met zijn vele parken, bezienswaardigheden en musea. Hannover is bovendien een levendige studentenstad, met hippe winkels en restaurants en een bruisend nachtleven. Des te meer reden dus om EMO te combineren met een bezoek.

Gratis Ticket
Geïnteresseerd in een bezoek aan EMO Hannover 2019? Registreer een gratis entreeticket via deze link: https://www.emo-hannover.de/ticketregistration?y8byu

Bestel uw gratis ticket

Kostenloos naar de beurs? U hoeft alleen even te registreren.
> Registreer nu.