U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Brexit Adjustment Reserve Tegemoetkoming gemaakte kosten sluit over 3 weken
Ondernemers kunnen nog tot 31 maart 2023 17.00 uur een aanvraag doen voor de BAR Tegemoetkoming gemaakte kosten. Het gaat om gemaakte kosten zoals bijvoorbeeld opleidingen, voorlichtingscampagnes, extern advies en ICT-aanpassingen. Op dit moment zijn er nog zo’n 150 aanvragen gestart die nog niet zijn afgerond en ingediend. Mogelijk liepen de ondernemers vast in het proces. RVO staat klaar om u te helpen, neem dus gerust contact met hen op. Meer informatie over deze regeling is te vinden op: BAR: Tegemoetkoming gemaakte kosten.

Meer tijd voor vaststellingsverzoek Tegemoetkoming nog te maken kosten
De Tegemoetkoming nog te maken kosten sloot op 13 januari om 17.00 uur. Aanvragen kan niet meer. We beoordelen alle ingediende aanvragen volgens de nieuwe voorwaarden. Alle aanvragers krijgen meer tijd om een vaststellingsverzoek in te dienen. Hiermee berekent RVO straks de definitieve subsidie. Deze datum is verschoven van 15 juni 2023 naar 15 augustus 2023.

Zakendoen in andere landen verkennen
Voor ondernemers die minder afhankelijk willen worden van het Verenigd Koninkrijk en hun kansen willen vergroten om succesvol zaken te doen in andere landen, is er het EU-Handelsprogramma. Aanmelden kan via www.rvo.nl/eu-handelsprogramma of door een vinkje te zetten in het aanvraagformulier van de BAR Bedrijfslevenregeling. De aanmelding voor het EU-Handelsprogramma sluit ook op 31 maart 2023 om 17.00 uur.

Vragen?
Meer informatie over de BAR Bedrijfslevenregeling is te vinden op www.rvo.nl/bar. Ook staan de medewerkers van RVO op werkdagen klaar om ondernemers te helpen bij vragen of bij het aanvraagproces. U kunt contact opnemen via het contactformulier of telefonisch via: 088 042 42 42.
Blog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

Politieke aard-
verschuiving

Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl