U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Wil je weten hoe je jouw bedrijf kunt beschermen tegen hackers en malware? Volg dan de cursus Cybersecurity voor de industrie, nu grotendeels vergoed door OOM. Superhandig, die automatische toegangspoort, lasersnijder of robot in je fabriek. Maar heb je je wel eens gerealiseerd dat deze ook risico’s met zich meebrengt?

Dat zit zo: voor het aansturen en monitoren van geautomatiseerde apparatuur wordt gebruik gemaakt van Operational Technology (OT). Zo’n OT-systeem is vaak gekoppeld aan het IT-netwerk of verbonden met internet. En daardoor krijgt ook dat te maken met cyberdreigingen, zoals hackers of malware.

In samenwerking met Mikrocentrum biedt OOM nu de cursus Cybersecurity voor de industrie. Een driedaagse cursus waarin je te weten komt hoe je de beveiliging van je industriële automatisering en controlesystemen kunt verbeteren. Je brengt in kaart wat de mogelijke bedreigingen zijn, krijgt praktische handvatten om je OT-systemen te beveiligen en leert hoe je het internationale normenkader voor de OT IEC62443 moet toepassen.

Vergroot de cyberveiligheid van je bedrijf en doe mee aan deze cursus, die in maart wordt aangeboden in Nieuwegein. Om de kosten hoef je het niet te laten, want OOM vergoedt nu maar liefst 75% tot maximaal €1.000 van de kosten voor deze training! Daarnaast biedt het programma Kansen Verzilveren nog een aanvullende vergoeding.

Kijk hier voor meer informatie over deze cursus en schrijf je in. En vergeet niet vooraf de vergoeding aan te vragen via mijnoom.nl
Voor Kansen Verzilveren zie Kansen Verzilveren voor Technisch Vakmanschap – SERVICEPUNT TECHNIEK NOORD (spt-noord.nl)
Blog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

Politieke aard-
verschuiving

Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl