U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Vaststellingsaanvraag NOW-5-subsidie langer mogelijk

Het vaststellingsloket voor de NOW-5 blijft langer open, namelijk tot en met 2 juni 2023. Dit heeft minister Van Gennip van Sociale Zaken en Werkgelegenheid vandaag besloten. De oorspronkelijke datum voor openstelling van het NOW-5 vaststellingsloket was tot en met 22 februari 2023.

De verlengde openstelling van het vaststellingloket geeft werkgevers langer de kans om een vaststellingsaanvraag voor de NOW-5-subsidie bij UWV in te dienen. Hiermee is de uiterlijke indieningsdatum voor een vaststellingsaanvraag gelijkgetrokken met de NOW-6. De reden voor deze wijziging is dat accountants op basis van het gecombineerde accountantsprotocol van de NOW-5 en NOW-6 bepaalde controlewerkzaamheden met betrekking tot omzet kunnen combineren.


Blog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

Politieke aard-
verschuiving

Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl