U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Ondernemers in het zonnetje gezet op Dag van de Ondernemer
In Nederland zijn ruim 1,5 miljoen ondernemers die met hun bedrijf van enorme toegevoegde waarde zijn voor ons land. Ondernemers creëren immers groei, banen en welvaart. MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Daarom heeft MKB-Nederland elke derde vrijdag van november uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’. Vandaag is de dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen.

Zeker in een tijd die veel onzekerheden kent, zoals de gestegen energieprijzen, vergt ondernemerschap veel van de ondernemers. Daarom is het zo belangrijk ondernemers een extra hart onder de riem te steken en ondernemerschap te roemen en te waarderen. Koninklijke Metaalunie ondersteunt daarom ook deze zevende Dag van de Ondernemer van harte en organiseert in de verschillende districten allerlei activiteiten waarbij het allemaal om de ondernemer draait. Brancheorganisaties, lokale verenigingen, gemeenten, provincies, Eerste en Tweede Kamerleden, Europarlementariërs, bewindspersonen, hoge ambtenaren, kennispartners en nog vele anderen geven het goede voorbeeld en zetten de ondernemer in het zonnetje.
Blog

Blog

Adriaan Vonk / Directie      

Ondernemers bedankt!

Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl