U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Industrienota CDA-Kamerlid Amhaouch
Leendert-Jan Visser, directeur van MKB-Nederland, heeft tijdens een bijeenkomst in Eindhoven, de industrienota in ontvangst genomen van CDA-Kamerlid Mustafa Amhaouch. In de nota vraagt het CDA aandacht voor de strategische autonomie van Europa en ons land en voor de rol van het mkb daarin. De voorzitter van Koninklijke Metaalunie, Fried Kaanen, zei tijdens de overhandiging dat ‘het uitstekend is dat een Kamerlid zich met inhoud al jarenlang inspant voor de Nederlandse industrie en specifieker voor het mkb-deel van de industrie’.

‘Daarnaast heeft hij het lef, de tijd en de energie gestoken in het opstellen van een agenda van waar het straks over moet gaan en wat de boodschap is aan zijn politieke arena. Voor ons is dat een fantastische ruggensteun. Dat iemand met twee benen in de politiek, uit een regeringspartij zo opkomt voor de Nederlandse maakindustrie is erg belangrijk’, aldus Kaanen.

Belang innovatie
De MKB-Nederland-directeur onderschreef de grote nadruk die het Amhaouch legt op het belang van innovatie en verbetering van de productiviteit in met name de mkb-maakindustrie. ‘Bij nieuwe regelingen in dit kader moeten de Regionale Ontwikkelingsmaatschappijen, de ROM’s, wat ons betreft een voorname rol krijgen. Die hebben met hun landelijk dekkend netwerk bewezen goed in staat te zijn om het innovatieve mkb te bereiken’, aldus Leendert-Jan Visser.

Blog

Blog

Adriaan Vonk / Directie      

Ondernemers bedankt!

Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl