U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Verplichting sticker ontheemdenstatus Oekraïense vluchtelingen in loondienst per 1 november
Per 1 november aanstaande moeten Oekraïense vluchtelingen in Nederland een speciale sticker hebben die hun ontheemdenstatus bevestigt. De IND had de afgelopen dagen onvoldoende tijdslots beschikbaar om deze stickers te verstrekken. Intussen heeft de IND extra capaciteit ingezet, zodat men tijdig op 1 november alle verzoeken om zo’n sticker kan afhandelen via een afspraak bij de IND.

De desbetreffende mensen moeten zelf deze sticker halen, maar het is ook van belang voor werkgevers omdat zij daardoor deze mensen werk kunnen laten verrichten zonder tewerkstellingsvergunning. Voor mensen die vanaf 1 november deze sticker niet hebben is die vrijheid er dus niet.

> Kijk ook voor nadere informatie op de website van de Rijksoverheid.

Indien u vragen heeft over dit onderwerp dan kunt u contact opnemen met Sociaaljuridisch advies, sj@metaalunie.nl of 030 - 605 33 44.

Blog

Blog

Adriaan Vonk / Directie      

Ondernemers bedankt!

Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl