U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Bent u een ondernemer met de ambitie en capaciteit om de internationale markt op te gaan? En weet u al welke buitenlandse afzetmarkt de beste kansen biedt voor uw product of dienst? Dan zou de Support International Business (SIB) regeling iets voor u kunnen zijn. Met deze subsidie kunt u verschillende activiteiten (deels) financieren om de stap te zetten naar internationaal zakendoen.

SIB is een subsidie van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), waarmee u uw activiteiten financiert om uw zakelijke kansen te vergroten in het buitenland. U kunt de subsidie aanvragen voor handelsmissies, beursdeelnames, marktentree, export coaching, en het inwinnen van advies en opdoen van kennis. Er is ook een subsidie voor het vinden van alternatieve markten indien u veel zaken deed met Oekraïne of Rusland. De regeling is voor mkb-ondernemers die de stap naar het buitenland willen zetten en al een goed idee hebben welke markt(en) voor hen het meest interessant zijn om als eerste mee aan de slag te gaan.

SIB-regeling aangepast
Let op: deze regeling heeft is anders dan de voorgaande SIB-regeling. Lees daarom goed de nieuwe regels en ga bij uzelf na of dit voor u interessant is. Metaalunie is géén uitvoerder meer van de individuele coaching regeling, u kunt zelf een adviseur uitkiezen. Voor de meeste activiteiten krijgt u 50% vergoed.

> Lees meer over de subsidiemogelijkheden en de voorwaarden op de website van RVO.

> Neem voor vragen contact op met Team Internationaal via internationaal@metaalunie.nl

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog

Adriaan Vonk / Directie      

Een vacature is geen sinecure

Lees meer.