U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Bent u als ondernemer zakelijk geraakt door het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie? Om u hierbij te ondersteunen, stelt de EU geld beschikbaar. Dat is de Brexit Adjustment Reserve (BAR), een regeling die ook beschikbaar is voor Metaalunieleden.

Wat houdt het EU-Handelsprogramma in?
Het EU-Handelsprogramma biedt kosteloos ondersteuning in de vorm van advisering, ontwikkeling of begeleiding. Een unieke kans om uw internationale netwerk uit te breiden en nieuwe kennis en vaardigheden op te doen. Voor het programma is € 32 miljoen beschikbaar uit de Brexit Adjustment Reserve (BAR).

Wat zijn uw voordelen?

  • Krijg toegang tot heel veel middelen en mogelijkheden om uw export te vergroten.
  • Maak kosteloos gebruik van alle diensten en activiteiten.
  • Beslis mee over de inhoud van het programma.
  • Breid uw netwerk uit binnen en buiten Nederland.
  • Meld u eenvoudig aan en kies ondersteuning op maat.
Aanmelden voor het EU-Handelsprogramma tm 31 augustus!
Wilt u kosteloos ondersteuning bij het verbreden van uw afzetmarkten in het buitenland? Het EU-Handelsprogramma biedt u een unieke kans om uw internationale netwerk uit te breiden en nieuwe kennis en vaardigheden op te doen.

> Meer informatie en aanmelden op de website van RVO.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog

Adriaan Vonk / Directie      

Een vacature is geen sinecure

Lees meer.