U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Namens de Vrije Universiteit Amsterdam nodigen wij u uit om deel te nemen aan een onderzoek naar de energietransitie. Wat vindt u op uw pad? Wat werkt en wat niet? Welke hartenkreten heeft u? Belangrijke vragen waar uw hulp bij nodig is.

Het onderzoek vraagt u om informatie te delen over uw bedrijf, de energiehuishouding en de investeringen in energiebesparing, verduurzaming en innovatie. De resultaten helpen inzicht te geven in de kansen en obstakels in de energietransitie onder leden van Koninklijke Metaalunie.

> Ga hier naar de startpagina om met de enquête te beginnen.
   
Liever eerst contact? Mail ons via energie-enquete.re.sbe@vu.nl.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog

Adriaan Vonk / Directie      

Een vacature is geen sinecure

Lees meer.