U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Het UKCA-markering (‘UK Conformity Assessed’) is het nieuwe markering voor producten dat moet worden gebruikt om aan te tonen dat bepaalde goederen aan nieuwe Britse regels voldoen. Deze nieuwe productmarkering toont aan dat bepaalde goederen aan Britse regelgeving voldoen en wordt gebruikt als deze goederen in Groot-Brittannië op de markt worden gebracht. Het is bedoeld voor alle goederen waarvoor voorheen de CE-markering nodig was.

Stappenplan
Om uit te leggen hoe u het UKCA-markering kunt gebruiken in Groot-Brittannië is er een stappenplan gemaakt.
Hieronder kunt u het stappenplan downloaden.

Blog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

Politieke aard-
verschuiving

Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl