U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Ken je de uitdrukking dat 20% van je klanten voor 80% van je omzet zorgen? Maar zorgen ze ook voor 80% van je marge? En passen ze goed bij jouw type bedrijf? Hoe zou het zijn als je in tien weken weet wie de ‘goede’ klanten zijn, hoe je jouw organisatie vooral op hen kunt inrichten en grip houdt op je operatie? Met data uit jouw bedrijf is het mogelijk om deze inzichten te krijgen. Maar hoe weet je welke data belangrijk is? Waar vind je die data in jouw bedrijf en hoe haal je daaruit de informatie voor betere beslissingen?

Speciaal voor maakbedrijven die hun organisatie data gedreven willen optimaliseren, heeft het Data Value Center - Smart Industry (DVC-SI) samen met haar partners Jheronimus Academy of Data Science (JADS), de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) en Gritd het Data Readiness Program samengesteld. JADS is dé universiteit voor data science en expert in het creëren van data gedreven bedrijfsmodellen. BOM is betrokken bij meer dan 150 groeiende bedrijven.

Vanaf medio juni 2022 kun je als ondernemer mee doen met het Data Readiness Program. In slechts tien weken tijd maak je een flinke sprong voorwaarts en leer je op praktische wijze een eigen data gedreven businessmodel met een data gedreven dashboard te ontwikkelen om jouw bedrijfsdata inzichtelijk en bruikbaar te maken. Daarmee kun jij betere strategische beslissingen nemen om het rendement van jouw organisatie te optimaliseren.

Doe mee met het Data Readiness Program!

> Meer informatie en aanmelden.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl