U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Al enkele maanden plaatsen we de aanbodkrant van het Servicepunt Techniek Utrecht in de nieuwsbrief. En het werkt! Regelmatig helpt SPT werkzoekenden aan een nieuwe baan.

Een goed voorbeeld is Martin Kloppenburg die aan de slag gaat als productleider bij Van Hengstum uit Soest. Bij dit metaalbedrijf werken meer dan 50 medewerkers die dagelijks klanten ontzorgen op het gebied van maatwerkproducten in staal, aluminium en rvs, waarbij hoogwaardige kwaliteit centraal staat.

Tijdens het sollicitatiegesprek was er direct een goede klik tussen Martin en directeur Gert Lubbersen. Zo kon er snel geschakeld worden! Martin gaat per 1 april in dienst op basis van een contract van onbepaalde tijd.

Meer weten?
Wil je meer weten over SPT of ben je op zoek naar een vakman? Kijk van op de website van SPT voor alle info.

(Links staat Martin en rechts staat Gert)


Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl