U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Met ‘Oet Limburg kump de techniek’ luidden we online het Carnaval in. Gelukkig mag het nu live en echt, geniet ervan! Wij hadden op 15 februari alvast een feestje waarin we de 'Trots van de Limburgse Techniek' vierden met Techniek Coalitie Limburg. Met ruim 2000 bedrijven zijn we trots op onze 40.000 vakmensen in Limburg. Een technische sector we zuinig op moeten zijn. Want er komen steeds minder technici bij. Dus we moeten met steeds minder mensen meer voor elkaar krijgen. Hoe?


Met minder mensen meer voor elkaar krijgen. Hoe werkt Techniek Coalitie Limburg hieraan?
Door slimmer te werken en te leren met onze bestaande teams op de werkvloer.
Door nieuwkomers van buiten de techniek naar ons toe te trekken en de leerlingen die voor techniek kiezen niet te verliezen onderweg.

Daar hebben we met heel veel bedrijven de afgelopen drie jaar aan gewerkt in de Techniekcoalitie. En dat levert mooie verhalen op. Die vierden we op 15 februari tijdens het online event ‘de Trots van de Limburgse Techniek’. Wil je de uitzending nog bekijken, dat kan!Koninklijke Metaalunie werkt in de Techniekcoalitie samen met de grootmetaal/metalectro en de installatiebranche. Met FME, Techniek Nederland en ons eigen OOM, maar ook A+O Metalektro en Wij Techniek hebben we de verbinding gezocht met de Limburgse MBO’s en HBO’s en met de UWV’s, gemeenten en leerwerkloketten. Ook inspiratie opdoen en praktijkverhalen horen van onze leden? Zie www.techniekcoalitielimburg.nl.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl