U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Om goed te kunnen ondernemen is een aantal randvoorwaarden noodzakelijk, zoals voldoende ruimte voor je bedrijf, passende wet- & regelgeving en investeringsmogelijkheden. De gemeenteraad speelt hierin lokaal een belangrijke rol. Met de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart a.s. in het vooruitzicht is dit het ideale moment om jouw stem te laten horen!

Hoe kunnen gemeenten de juiste zaken in gang zetten die passen bij jouw behoefte als ondernemer? Hiervoor heeft VNO-NCW Midden het ondernemerspanel opgezet. Vier keer per jaar worden ondernemers in het werkgebied gevraagd om hun stem te laten horen. Deze keer staat de gemeentelijke dienstverlening centraal en wordt het panel uitgebreid naar de achterban van diverse branches waaronder Koninklijke Metaalunie. Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal 5 minuten en is uiteraard anoniem.

Help jij ook mee om het juiste beeld te geven van het ondernemersklimaat?

> Vul de enquête in.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl