U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Bij grootzakelijke contracten zit er bijna altijd een opzegtermijn op de leveringscontracten. Dit betekent dat, wanneer er niet op tijd wordt opgezegd, de afnemer verplicht is om bij de huidige leverancier te blijven. Dit betekent vaak dat de afnemer veel te hoge tarieven krijgt aangeboden, omdat de leverancier weet dat de afnemer niet meer kan wisselen van leverancier.

De meest voorkomende opzegtermijn is 1 of 3 maanden. 6 maanden komt ook voor, met name bij Essent en ‘oud’ EON-contracten.

Controleer daarom de opzegtermijn van uw energiecontracten en zeg tijdig op. Zo bent u altijd vrij in uw keuze van een nieuwe energieleverancier. Als lid van Metaalunie kunt u bovendien gebruik maken van de gezamenlijke energie-inkoop via Hellemans Consultancy BV.  Hellemans bewaakt voor haar klanten de opzegtermijnen en biedt bovendien scherpe tarieven.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.metaalunie.nl > Ledenvoordeel of stuur een mail met uw gebruiksgegevens aan energie@metaalunie.nl.

Misschien interessant voor uBlog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

Lichtpunten

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl