U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Heeft u schade door het hoogwater in Limburg in juli 2021? De regeling tegemoetkoming waterschade is sinds september open voor meldingen. Misschien weet u nog niet precies hoeveel schade u heeft. Of wellicht heeft u nog contact met de verzekeraar over uw schade. Meldt u zich toch nu bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Regeling voor burgers en bedrijven
Ook als u nog niet precies weet hoeveel schade u heeft, of nog contact hebt met de verzekeraar, is het van belang dat u zich uiterlijk 15 december meldt. De Rijksdienst biedt met de regeling WTS hulp aan burgers en bedrijven in Limburg en Noord-Brabant met schade door het hoogwater in juli.

Belangrijkste voorwaarden voor melden schade
  • De schade is niet redelijkerwijs verzekerbaar
  • De schade is ontstaan door overstroming en/of afstromend water
  • De schade is niet ontstaan door eigen schuld of nalatigheid
  • U heeft schade in het schadegebied (opent externe website)
  • De schade is ontstaan tussen 13 en 20 juli 2021
Schade hoogwater melden
Schade melden kan eenvoudig online (opent externe website) op www.rvo.nl/wtsjuli2021 (opent externe website). Alleen dan heeft u mogelijk recht op een tegemoetkoming via de WTS. Lukt het niet online? Neem dan telefonisch contact op met RVO: 088 042 40 70.


Blog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

Waar een wil is ...

Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl