U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Dag van de Ondernemer zet ondernemers in het zonnetje
In Nederland zijn ruim 1,5 miljoen ondernemers die met hun bedrijf van enorme toegevoegde waarde zijn voor ons land. Ondernemers creëren immers groei, banen en welvaart. MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Daarom heeft MKB-Nederland elke derde vrijdag van november uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’. Vandaag is het weer zover. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen.

Zeker in een tijd die vanwege de covidpandemie veel onzekerheden heeft gegeven, is het belangrijk ondernemers een extra hart onder de riem te steken en ondernemerschap te roemen en te waarderen. Koninklijke Metaalunie ondersteunt de Dag van de Ondernemer van harte en organiseert in de verschillende districten allerlei activiteiten waarbij het allemaal om de ondernemer draait. Dit jaar zijn dat vanwege corona wat andere activiteiten dan andere jaren en worden uiteraard de richtlijnen van het RIVM gevolgd waar dat nodig is. Maar nog steeds zetten brancheorganisaties, lokale verenigingen, gemeenten, provincies, Eerste en Tweede Kamerleden, Europarlementariërs, bewindspersonen, hoge ambtenaren, kennispartners en nog vele anderen zich in om op vrijdag 19 november de ondernemer in het zonnetje te zetten.

Misschien interessant voor uBlog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

Lichtpunten

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl