U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Nederland heeft nog altijd te maken met de gevolgen van de coronapandemie. Het kabinet heeft op 12 november nieuwe maatregelen aangekondigd om de sterke stijging van het aantal coronabesmettingen terug te dringen. Deze maatregelen zijn vanaf zaterdagavond 13 november 18.00 uur ingegaan en gelden in ieder geval tot zaterdag 4 december.


Om ervoor te zorgen dat de samenleving na deze 3 weken weer zo veel mogelijk en zo veilig mogelijk open kan en het aantal besmettingen beheersbaar blijft, werkt het kabinet daarnaast aan het wettelijk mogelijk maken van de uitbreiding van het coronatoegangsbewijs naar andere sectoren en op de werkvloer. Ook wordt de mogelijkheid voor ondernemers om te kiezen tussen 2G en 3G voorbereid. Dit kan pas in werking treden na instemming van het parlement.

Alle informatie over de nieuwe maatregelen en de voorgenomen uitbreiding van het coronatoegangsbewijs leest u op deze pagina.

Werkgevers blijven verantwoordelijk voor het bieden van een veilige werkomgeving. Het is daarom van belang de richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM te blijven volgen. De meest actuele informatie hierover is te vinden op de websitevan de Rijksoverheid. Kijk ook op de website van MKB Nederland voor informatie over het Coronavirus voorondernemers. Op deze website staan ook de vragen enantwoorden over vaccinatie en coronatoegangsbewijs.

Misschien interessant voor uBlog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

Lichtpunten

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl