U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Nederland heeft nog altijd te maken met de gevolgen van de coronapandemie. Het kabinet heeft ten aanzien van de coronamaatregelen, per 25 september 2021 een aantal versoepelingen aangekondigd. Als gevolg hiervan hoeft o.a. in veel gevallen de 1,5 meter niet meer aangehouden te worden. Dit betekent dat de eerder door ons gepubliceerde handreiking en checklists niet meer actueel zijn.

Werkgevers blijven verantwoordelijk voor het bieden van een veilige werkomgeving. Het is daarom van belang de richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM te blijven volgen. De meest actuele informatie hierover is te vinden op de website van de Rijksoverheid. Kijk ook op de website van MKB Nederland voor informatie over het Coronavirus voor ondernemers. Op deze website staan ook de vragen en antwoorden over vaccinatie en coronatoegangsbewijs.

Misschien interessant voor uBlog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

Algemene Leden
Vergadering

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl