U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Met een gratis cursus of advies willen OOM en het ministerie van Sociale Zaken werknemers en werkgevers een duwtje in de rug geven. Vanaf 1 oktober kan een gratis cursus aangevraagd worden. Kies hiervoor een cursus uit de OOM cursuscatalogus met een DMLD code. OOM regelt vervolgens de administratie en kosten.

Dit aanbod geldt voor iedereen die in de metaalbewerking werkt maar wees er snel bij want er is ruimte voor 1.000 deelnemers en OP=OP. Het kan natuurlijk ook dat je nog niet weet wat voor cursus je wilt gaan volgen, of welke stap je in jouw loopbaan kunt gaan zetten. Daarom heeft OOM 1.000 trajecten beschikbaar waarbij een coach of adviseur jou helpt met het maken van de juiste keuze en welke cursus daar dan bij past en uiteraard mag je die cursus dan ook kosteloos volgen.

> Lees meer op de website van OOM.

Misschien interessant voor uHeeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl