U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Op 14 juli jl. hebben CAO-partijen in de Metalektro een principeakkoord bereikt over de nieuwe cao. Het principeakkoord heeft inmiddels definitief akkoord van de achterban gekregen en wordt voorgelegd aan het ministerie van SZW om deze algemeen verbindend te verklaren (AVV).

CAO voor het Metaalbewerkingsbedrijf
De CAO voor het Metaalbewerkingsbedrijf loopt af op 30 september 2021. De onderhandelingen voor een nieuwe CAO voor het Metaalbewerkingsbedrijf zijn op 31 augustus jl. gestart. Op de speciale cao-pagina vindt u de laatste updates over het onderhandelingsproces.

Misschien interessant voor uBlog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

Algemene Leden
Vergadering

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl