U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Ruim 60 Limburgse Metaalunieleden keken hun ogen uit in de pauken- en instrumentenfabriek Adams in Ittervoort. Directeur-eigenaar Frans Swinkels gaf ons een nuchtere en humoristische inkijk in dit prachtige familiebedrijf dat inmiddels is uitgegroeid tot een specialistisch bedrijf van wereldklasse. Het bedrijf draait om echt vakmanschap en bijzondere productietechnieken, zoals het dieptrekken van koperen paukenketels en bijzondere buigtechnieken bij blaasinstrumenten. Wat een bijzonder Metaalunielid.

Inspirerend en dynamisch was het verhaal van Richard de Hoop over wendbare teams, die bedrijven toekomstbestendig maken door samenspel tussen verschillende karakters. Bassen, piano’s, trompetten en trommels kwamen voorbij. Zoek niet naar een kopie van jezelf, maar naar teamleden met aanvullende karakters, is zijn devies en kijk naar competenties.

Oud en nieuw
We namen afscheid van oud-voorzitter en districtsbestuurslid Ferrie Zandstra en districtsbestuurslid Frank Hazeu. Femke Verheijen (Surface Treatment) en Mark Verlinden (Draline) werden verkozen als nieuwe bestuursleden en Ralph Wijnands (ACB-Transportbanden) en Robert Jansen (Mook Staalbouw) tot nieuwe bondsraadsleden onder dankzegging van Mieke Nijssen die na jaren uit de bondsraad treedt. Ook was er aandacht voor techniekpromotie, innovatie/digitalisering en de Techniekcoalitie Limburg.

Al met al zat er de nodige muziek in en was iedereen blij om elkaar weer een keer fysiek te kunnen ontmoeten.
Blog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

Waar een wil is ...

Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl