U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Kosteloos een cursus module lasrobot programmeur volgen? (Aankomende) lasrobot programmeurs, engineers, werkvoorbereiders, lassers, enz. opgelet!!! Medewerkers die werkzaam zijn bij een A+O of OOM aangesloten bedrijf kunnen dankzij het project NL Leert door, de modules uit de cursus Lasrobotprogrammeur kosteloos volgen bij LAC in Hengelo of bij één van de aangesloten regionale Skillslabs van het Fieldlab Smart Welding Factory in: Drachten, Eindhoven, Oudenbosch of Terborg.

Zie voor de modules en de inhoud van de cursus: https://www.lac.nl/cursus-lasrobot-programmeur/ Je kan kiezen uit 8 verschillende modules.


Blog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

Waar een wil is ...

Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl