U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Werkgevers die een voorschot hebben ontvangen voor de 1e periode NOW, moeten zélf de definitieve berekening van de NOW aanvragen. Wordt dit niet aangevraagd, kan dit leiden tot een terugvordering van het complete voorschot. Een aanvraag indienen kan nog tot en met 31 oktober 2021.

Wat een werkgever precies moet doen om een definitieve berekening aan te vragen, heeft UWV op deze pagina op een rijtje gezet. Aan de hand van onder meer instructievideo’s, stappenplannen en simulatietools helpt UWV werkgevers op weg. Daarnaast is het mogelijk om te bellen naar de UWV Telefoon NOW via 088 - 898 20 04.

Misschien interessant voor uBlog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

Afgehekt

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl