U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Bedrijven kunnen zich inschrijven voor prestigieuze Koning Willem I Prijs 2022
De inschrijving voor de Koning Willem I Prijs voor mkb’ers en de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap is geopend. Tot 31 januari 2022 kunnen bedrijven zich aanmelden voor de Koning Willem I Prijs 2022.

De Koning Willem I Prijs wordt al sinds 1958 eens in de twee jaar uitgereikt. Sinds 2008 zijn er twee categorieën: grootbedrijf (meer dan 250 medewerkers) en mkb (minder dan 250 medewerkers). Daarnaast is er nog een derde prijs: de Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap. De onafhankelijke prijzen worden gesteund door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Metaalunielid Von Gahlen Nederland bv uit Zevenaar won in 2020 de vorige Koning Willem I Prijs in de categorie MKB. De winnaars van de Koning Willem I Prijzen 2020 werden dat jaar bekend gemaakt via een openbare livestream door erevoorzitter Hare Majesteit koningin Máxima. Naast Von Gahlen won de CSU Groep bv de Koning Willem I Prijs in de categorie Grootbedrijf en was de Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap voor Gulpener Bierbrouwerij bv.

Organisatie 
De Koning Willem I Stichting, wil met de prijzen het ondernemerschap in Nederland verder stimuleren en benadrukken hoe belangrijk het voor de Nederlandse economie is. De vier regionale selectiecommissies maken een voorselectie op basis van de criteria durf, daadkracht, doorzettingsvermogen, duurzaamheid en innovatie. De bestuursadviescommissie legt voor beide categorieën drie genomineerden voor aan het bestuur. Dat stichtingsbestuur kiest uiteindelijk de winnaars.

Meer weten of inschrijven kijk op kw1prijs.nl

Misschien interessant voor uBlog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

Afgehekt

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl