U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Werkgevers mogen uitsluitend onder strikte regelgeving vaste maandelijkse bedragen onbelast vergoeden aan hun werknemers voor het woon/werkverkeer. Als niet aan de voorwaarden wordt voldaan, zijn de vergoedingen belast bij de werknemer.

Door het dringend advies van zo veel mogelijk verplicht thuiswerken kunnen veel werkgevers voor de werknemers die verplicht thuiswerken niet langer aan deze fiscale eisen voldoen. Het is om die reden dat is goedgekeurd dat werkgevers de vaste maandelijkse reiskostenvergoedingen voor het woon/werkverkeer zoals deze al voor 13 maart 2020 door de werkgever waren toegekend tot 1 oktober 2021 onbelast mogen blijven vergoeden aan de medewerkers die als gevolg van corona thuis werken.

Voor meer informatie: Ledenservice Team Ondernemen Economie en Fiscaliteit of bedrec@metaalunie.nl.

Misschien interessant voor uBlog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

We zijn er bijna ..

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl