U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Een bijzonder nieuw initiatief met de naam Accelerator Traject is in Groningen van start gegaan. Dit traject maakt deel uit van de Pilot Energietransitie Groningen en wordt georganiseerd vanuit de SER-Noord Nederland. Koninklijke Metaalunie district Noord ondersteunt dit initiatief.

Wil je als technisch ondernemer het beste uit jouw vakmensen halen? Wil je concrete stappen nemen naar een lerende organisatie, met een duurzame missie en bijbehorende aanpak? En wil je deel uitmaken van een professioneel leer-actienetwerk met mede-ondernemers in de provincie Groningen? Tijdens het Accelerator-programma gaan Groningse technische bedrijven concreet met elkaar aan de slag om voorloper op het gebied van leren en innoveren te worden. 

Uniek aan het programma is dat het volledig wordt opgebouwd door de vragen die spelen bij deelnemende bedrijven. Deelnemers krijgen daarnaast persoonlijke begeleiding en zullen onderdeel worden van een uitgebreid en professioneel leernetwerk met gelijkgestemden in de regio. Dit doen zij om het beste uit hun technische vakmensen te halen, voor nu en voor de toekomst.

Geef je interesse aan via dit formulier als je binnen jouw bedrijf wil groeien op het gebied van leven lang ontwikkelen. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen via hondelink@metaalunie.nl of julia@projectcrossover.nl.


Misschien interessant voor u



Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Bert Jaarsma / Directie         

Zomertijd

> Lees meer.