U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Onderhoud RIE Metaalbewerking
Veel leden maken gebruik van de RI&E van Koninklijke Metaalunie. Om de website optimaal te laten werken wordt er voortdurend gewerkt aan de inhoud, functionaliteit en veiligheid. De komende periode vindt er onderhoud plaats aan rie-metaalbewerking.nl. Hiermee kunnen we ook in de toekomst een betrouwbare en gebruiksvriendelijke omgeving bieden.

28 april
Het onderhoud vindt plaats op woensdag 28 april (de gehele dag). Gedurende de onderhoudswerkzaamheden kunt u hinder ondervinden als u met uw RI&E aan de slag wilt. De website is dan beperkt bereikbaar.

Vragen
Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u echter vragen hebben dan kunt u deze stellen door een mail te sturen naar rie@metaalunie.nl.

Misschien interessant voor uHeeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Bert Jaarsma / Directie         

Wereld te winnen

> Lees meer.