U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Wie heeft de mooiste, meest nostalgische machine?
PKM, adviseurs voor ondernemers van mkb- en technische bedrijven, is op zoek naar hét bedrijf dat de mooiste nostalgische machine in bezit en misschien zelfs wel in gebruik heeft. Bedrijven kunnen met maximaal vijf foto’s en een vlammend betoog laten zien waarom zij denken dat hun machine het meest bijzondere, oudste technische hoogstandje is uit vervlogen tijden. Meedoen en inzenden kan tot en met 30 april 2021.

Een deskundige jury bestaande uit Ronald Koot, CEO Boers & Co, Bert Faessen, Manager Teqnow en ir. Clarette Bonebakker, Rotterdam University of Applied Sciences, zal uit alle inzendingen de mooiste foto kiezen. Daarbij wordt mede gelet op originaliteit, leeftijd en de staat van de machine. Het bedrijf met de meest bijzondere machine krijgt een eervolle vermelding met foto en bedrijfslogo op de websites van PKM en Koninklijke Metaalunie, twee vrij in te zetten PKM-adviesdagen ter waarde van € 2.600,00 en een artikel in de Metaalunie uitgave Metaal + Techniek!

Meedoen? Ga naar www.pkmadviesmetaal.nl

Misschien interessant voor uBlog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

Een beetje
positief

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl