U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
 Overeenkomsten en algemene voorwaarden voor leden Metaalunie
Metaalunie heeft een groot aantal overeenkomsten en algemene voorwaarden beschikbaar. Deze kunt u gebruiken bij het sluiten van contracten. Af en toe herzien wij deze documenten om ze up-to-date te houden. Daardoor sluiten ze weer beter aan op de praktijk en de juridische ontwikkelingen.

Zo heeft Metaalunie in 2020 Algemene Webwinkelvoorwaarden voor gebruik bij particuliere klanten geïntroduceerd. Daarnaast zijn de Metaalwarenvoorwaarden herzien. Ze heten nu: Algemene Voorwaarden voor de Vervaardiging en Levering van Metaalproducten. Ideaal voor het geval u zich uitsluitend met leveren bezig houdt en niet ook met montage/installatie. Tot slot zijn begin 2021 de Algemene Inkoop- en (onder)aannemingsvoorwaarden herzien.

Leden van Metaalunie kunnen deze voorwaarden (na te hebben ingelogd) downloaden via: metaalunie.nl > Kennisbank > Algemene voorwaarden.

Heeft u als lid van Metaalunie een overeenkomst nodig? Belt u dan met één van onze Bedrijfsjuridisch adviseurs op 030 - 6053344 of stuur een e-mail naar bj@metaalunie.nl.

 

Misschien interessant voor uBlog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

Lichtpunten

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl