U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details

Naar de wens om een indelingsinstrument te ontwikkelen dat meer rekening houdt met het niveau van opereren binnen een onderneming dan met de feitelijke handelingen die verricht worden, is in de Metaal & Techniek een Handboek ontwikkeld op basis van het CATS-systeem (Commercieel, Administratief, Technisch en Sociaal). Het handboek is ingericht naar functiesoort, vervolgens naar rubrieken van bewerkingen en binnen die rubrieken naar functiefamilies. Zo kan voor elke functie snel een niveaublad worden opgeslagen. De functiegroep waarin een functie moet worden ingedeeld, is te bepalen door na te gaan bij welk niveau de beschreven karakteristieken het meest van toepassing zijn op de in te delen functie. Inmiddels functioneert een vierde gewijzigde editie van het Handboek Functie-Indeling voor de Metaal en Techniek (2010). 

 


Log in om het hele artikel te lezen

Misschien interessant voor uBlog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

Een beetje
positief

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl