U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Het UWV meldt als volgt:

Alleen van toepassing voor meldingen op 8 februari 2021:

“Door een storing waren vanochtend alle formulieren op onze website minder goed bereikbaar. Ook werkgevers die een WW-uitkering wegens onwerkbaar weer wilden aanvragen voor werknemers die door het extreme weer niet kunnen werken, hadden door de storing problemen. Normaal gesproken moet deze aanvraag vóór 10.00 uur binnen zijn. Als u door de storing uw aanvraag pas later hebt kunnen doen, houden wij hier rekening mee. Onze excuses voor het ongemak.”

Vanaf 9 februari 2021 geldt:

Door de strenge vorst en de zware sneeuwval van de afgelopen dagen ontvangen wij veel extra meldingen van onwerkbaar weer. Om alles goed te kunnen verwerken zijn de regels voor het melden van onwerkbaar weer tijdelijk versoepeld: Tot en met vrijdag 19 februari heeft u 24 uur de tijd om uw melding te doen, dus van 0.00 uur tot 23:59 uur. U moet nog steeds elke dag opnieuw een melding doen, zolang er sprake is van onwerkbaar weer.

> Lees meer informatie en veelgestelde vragen over WW bij onwerkbaar weer.

Misschien interessant voor uBlog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

Een beetje
positief

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl