U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Op de website van de Flevolandse Energie Agenda vind je vanaf nu een actueel overzicht van alle duurzame gemeentelijke, regionale en landelijke subsidieregelingen. Alle regelingen zijn bedoeld voor inwoners die hun woning willen verduurzamen of voor ondernemers die hun bedrijf willen aanpakken.

Het overzicht is te vinden op https://fea.nl/subsidies-en-regelingen/.

Ook de provinciale regeling Van Asbest naar Duurzaam Dak staat er tussen, want deze subsidie is met een jaar verlengd tot het einde van 2021. Dankzij de subsidie is er inmiddels meer dan 215 duizend vierkante meter aan asbestdak gesaneerd én 14 miljoen wattpiek aan zonnepanelen geïnstalleerd. Dat is genoeg om meer dan 4.000 huishoudens van zonnestroom te voorzien.

Profiteer nu nog van de regeling
De regeling is verlengd omdat nog niet al het subsidiegeld besteed is. Dus ga naar de website flevoland.nl en wees er snel bij, want op is op.


Misschien interessant voor uBlog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

Een beetje
positief

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl