U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Ken je de uitdrukking dat 20% van je klanten voor 80% van je marge zorgen? Hoe zou het zijn als je in tien weken weet wie deze klanten zijn en hoe je jouw organisatie daarvoor in kunt richten? Klinkt onmogelijk, tenzij je data gebruikt om deze inzichten te krijgen. Maar hoe weet je welke data belangrijk is en waar vind je die data in jouw bedrijf?

Speciaal voor maakbedrijven die hun organisatie datagedreven willen optimaliseren, heeft het Data Value Centre - Smart Industry samen met haar partners Jheronimus Academy of Data Science (JADS) en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) het Data Readiness Program samengesteld. Wij richten ons daarbij op operationele, financiële en klantdata.

Vanaf 5 februari 2021 kun je als ondernemer meedoen om jouw bedrijfsdata in 10 weken inzichtelijk én bruikbaar te maken zodat jij betere strategische beslissingen kan nemen om jouw organisatie te optimaliseren.

Voor meer details, download de PDF brochure.

Heb je nog vragen? Of wil je jezelf aanmelden?
Neem dan vrijblijvend contact op met: datavaluecenter@smartindustry.nl.

 

Misschien interessant voor uBlog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

Lichtpunten

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl