U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
DHL Parcel

De beste service voor verzenders en ontvangers

Verstuurt u uw pakketten en pallets via het snelle en betrouwbare DHL-netwerk? Dan profiteert u van verschillende voordelen. Zo lanceren we bijvoorbeeld voortdurend nieuwe slimme bezorg- en retourmogelijkheden die uw business dagelijks een boost geven. Of uniek in Nederland: uw pallets halen we tegelijk met uw zakelijke pakketten op. Ook staan we klaar met onze exportkennis als u Europa in wilt.


Simpel verzend- en retourproces

  • U bereidt uw pakketten, pallets en retourzendingen eenvoudig voor met onze verzendtool. De tool is meteen online beschikbaar, u hoeft niets op uw systemen te installeren.
  • U kunt uw pakketten en pallets altijd tegelijk aan ons meegeven. 
  • Hebt u niet dagelijks iets te versturen, dan kunt u uw pakketten ook bij één van de 3.000 DHL ServicePoints afleveren. 
  • Als het sneller moet, staan wij ook voor u klaar. Met onze service ‘Expresser’ leveren wij de volgende werkdag vóór 11.00 uur. 
  • Bij bezorging ontvangt u standaard een handtekening van de ontvanger. 
  • Is de eerste afleverpoging mislukt? Dan proberen we het gewoon nog een keer.

Meld u aan als klant om voor de korting in aanmerking te komen

(Ook wanneer u al klant van DHL bent)

Neemt u reeds producten en/of diensten van DHL af zonder dat u gebruik maakt van de ledenvoordeelkorting? Ook in dat geval dient u zich via de onderstaande link ‘vul uw gegevens in’ aan te melden bij DHL om voor de Metaaluniekorting in aanmerking te komen.

Log in om het hele artikel te lezen

Misschien interessant voor uBlog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

Lichtpunten

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl